Zodia Asigurarilor Ep.28 - Ai carte, ai parte... de succes

20.09.2021
ZODIA ASIGURĂRILOR
cu Sergiu COSTACHE, ApPA, în dialog cu: Mihai LUCANU, Managing Partner, IBMM şi prin Zoom cu Florian GABA, Managing Partner, Profiduciaria

Asigurarile pot fi de multe feluri, dar cu acelasi scop general: de a ne proteja pe noi si lucrurile noastre, si de a ne asigura un viitor cat mai bun. Nu putem vorbi despre viitor fara sa ne gadim la tineri, si mai ales la tinerii din asigurari. Mai multe despre cum ii putem atrage catre acest domeniu aflam in acest episode din #ZodiaAsigurarilor!

Mihai LUCANU
Cu o experienta de mai mult de 20 de ani in domeniu asigurarilor, Mihai LUCANU ocupa functia de Managing Partner al IBMM, o companie ce are ca principale obiecte de activitate consultanța în asigurări corporative pentru instituții financiare si consultanța în managementul conductelor de vânzări de asigurări.

Florian GABA
Florian are o experiență de peste 12 ani în training și consultanță, în special în domeniul financiar. În 2011 a înființat Pro Fiduciaria, lider în oferirea de servicii de pregătire profesională în asigurări și pensii, cu un portofoliu de peste 100 de companii din zona financiară.
Din anul 2012 a fondat Nosco Learning, divizie care oferă servicii și soluții de e-learning pentru companii din diferite sectoare de activitate. Împreună cu echipa Nosco, Florian construiește și adaptează instrumente specifice învățării online dezvoltate în străinătate, care sunt implementate în organizații în funcție de specificului fiecăreia.


Emisiune preluata de la Canal 33
https://www.youtube.com/watch?v=oQAGfifI5Yk

Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories