Zodia Asigurarilor - Daniela Pene, GENERALI, Adriana Grecu, PRBAR: Misteriosul leadership feminin

25.01.2022
Zodia Asigurarilor Ep.43
Realizator: Sergiu COSTACHE
Invitati: Daniela PENE, Chief Commercial Officer, Generali , Adriana GRECU, Presedinte, PRBAR, CEO, AON Romania

Preluare Canal 33
https://www.youtube.com/watch?v=3EykrYVNuC4

Drumul spre succes nu este unul ușor, iar atunci când vorbim despre succesul unei femei intr-o lume a bărbaților, obstacolele se înmulțesc! Astăzi, la Zodia Asigurărilor, Sergiu COSTACHE, Președinte, ApPA discută cu 2 femei de success: Daniela PENE, Chief Commercial Officer, Generali și Adriana GRECU, Președinte, PRBAR! Urmăriți episodul pentru a afla mai multe despre leadership-ul feminine și cât de greu este de obținut!

Daniela PENE are o experiență de peste 20 ani în domeniul asigurărilor, ultimii 14 petrecându-i în poziții de conducere în cadrul Generali România. Datorită experienței vaste acumulată în distribuția produselor de protecție financiară, în 2014 Daniela Pene a fost numită pe poziția de Chief Commercial Officer, coordonând activitățile comerciale și de marketing ale companiei.

Adriana GRECU ocupain prezent functia de CEO, AON Romania, in trecut ocupand functia de Manager Executiv - Chief Broking Officer, avand ca principale responsabilitati gestionarea relatiei cu asiguratorii si coordonarea plasamentelor programelor de asigurare ale clientilor mari..
Adriana a facut anterior parte din echipa ASIGEST, unde a ocupat o functie similara (Executive Manager). In decursul celor 15 ani petrecuti la ASIGEST, a avut diverse responsabilitati, incepand ca broker junior, dezvoltandu-si cunostintele atat in domeniul asigurarilor, cat si pe zona de leadership. Adriana GRECU este licentiata in economie, specializarea Finante-Banci.


Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories