Zodia Asigurarilor Ep.36 - Cum evitam capcanele financiare

29.11.2021
ZODIA ASIGURĂRILOR cu Sergiu Costache, ApPA alături de Dragoș Iordache - Consultant de afaceri, Antreprenor

Vietile noastre sunt influentate de o sumedenie de factori, unii mai evidenti, altii mai putin. Printre acesti factori de multe ori se Numara si zodiacul, fie ca realizam sau nu! Despre zodii si impactul acestora asupra vietilor noastre ne vorbeste Dragos IORDACHE, Consultant de afaceri, Antreprenor!
Dragos IORDACHE
Ai nevoie de un consultant calificat în afaceri și marketing care să te ajute să începi sau să-ți dezvolți afacerea?Sunt Dragoș și ajut antreprenorii și afacerile să aibă un început excelent, prag de rentabilitate atunci când sunt într-o pierdere sau să se extindă până la cer, prin expertiza mea în următoarele domenii: Strategie și tactică de afaceri, Finanțe și bănci, Marketing digital , Social Media Marketing și Reclame, , Închidere (Vânzări) și Real Estate.Fiecare antreprenor, mai devreme sau mai târziu, își are călătoria către succes, unde va construi bogăție ca investitor. Obiectivul meu este să îi ajut să atingă aceste obiective mai repede, să obțină profituri mai mari și mai mulți clienți cu mai puține cheltuieli.


Preluare Canal 33
https://www.youtube.com/watch?v=E4HRf9qDpps

Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories