Zodia Asigurarilor ep.35 - Altfel de asigurari pentru altfel de clienti

22.11.2021
ZODIA ASIGURĂRILOR cu Sergiu Costache, ApPA alături de Cătălin Boiceanu, director tehnic companie asigurări și Dan Cristescu, broker de asigurări.

Domeniul asigurarilor este unul complex si care se afla intr-o continua evolutie! In acest episode di #ZodiaAsigurarilor discutam despre oamenii din acest domeniu, de la asiguratori, la clienti, si despre schimbarile prin care acestia trec!

Catalin BOICEANU are o experienta de 9 ani in piata asigurarilor, din care 7 ani in cadrul unor companii de asigurare precum OMNIASIG si GROUPAMA. Incepama cu 2016, Catalin face parte din board-ul de conducere GLOBASIG Broker, ocupand functia de Director Tehnic.

Dupa ce a absolvit facultatea de medicina Carol Davila, si a activat ca medic pana in anul 2007, Dan CRISTESCU si-a inceput o cariera in asigurari! Acesta activeaza in domeniul asigurarilor de mai bine de 10 ani, iar din 2016 ocupand functia de Broker, in cadrul GLOBASIG Broker.
Preluare Canal 33
https://www.youtube.com/watch?v=ubvy65WSPmQ

Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories