Zodia Asigurarilor Ep.32 - Cum schimba tehnologia creierul uman

01.11.2021
ZODIA ASIGURĂRILOR cu Sergiu Costache, ApPA, alături de Sorin RIMBU, Head of Operations, The Q Agency

Traim in era digitlului, tehnologia jucand un rol de baza in buna functionare a oricarui business. Dar nu este suficient sa dotam angajatii unei companii cu cele mai noi echipamente lansate, trebuie sa adaptam intreaga cultura
organizationala in jurul ”digitalului”! In acest episod din Zodia Asigurarilor, Sorin RIMBU, Head of Operations, The Q Agency, ne vorbeste despre cum putem adapta organizatiile la schimbarile tehnologice si cum ne putem crea un avantaj din acest lucru!

Sorin RIMBU
Pasionat de domeniile neurostiintelor (”stiintele creierului”) si de tehnologiile digitale disruptive, Sorin RIMBU ocupa in prezent functia de Head of Operations, La The Q Agency.
Pana in anul 2005 acesta a lucrat în cadrul Military Intelligence Department din Ministerul Apararii Nationale.
Acesta este si autorul și fondatorul unicului program din Romania de NeuroVanzari, care consta in neuro-antrenament si perfecționare in vanzari pe o durată de 6 luni.
Este singurul program de perfectionare in vanzarea directa care se foloseste de cele mai noi descoperiri din cadrul neurostiintelor aplicabile in domeniul vanzarilor.


Preluare Canal 33
https://youtu.be/FXYk_CFbIrI

Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories