Zodia Asigurarilor Ep.31 - Omenirea la rascruce - Principiile ESG

25.10.2021
ZODIA ASIGURĂRILOR cu Sergiu Costache, ApPA, alături de Mihai PURCĂREA, CFA, CEO, BRD Asset Management

ESG - Environmental Social and Governance - se referă la cei trei factori cheie atunci folosiți în momentul în care se măsoară durabilitatea și impactul etic al unei investiții într-o afacere sau companie. Majoritatea investitorilor responsabili din punct de vedere social verifică companiile folosind criteriile ESG pentru a evalua investițiile.
În acest episod din Zodia Asigurărilor discutăm despre impactul social pe care folosirea principiilor ESG în cadrul companiei o poate aduce!

Mihai PURCĂREA - Din iunie 2016 Mihai deține funcția de director executiv la BRD Asset Management SAI. Având această funcție este responsabil cu strategia și dezvoltarea unuia dintre cei mai mari manageri de bani din România. Anterior, el a ocupat funcția de director de investiții la Erste Asset Management, unde a fost responsabil pentru strategia de investiții a companiei. Mihai este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al CFA Society România și al Asociației Române a Administratorilor de Active. Ca individ, el crede cu tărie în valori precum etica și responsabilitatea pentru acțiunile proprii și ar dori să vadă astfel de principii mai apreciate de societatea noastră. Activitățile sale preferate de petrecere a timpului liber includ citirea, călătoria, ciclismul și schiul. Mihai locuiește în București cu soția și cele două fiice.

Emisiune preluata de la Canal 33
https://youtu.be/GJRIdoZeWGg

Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories