Fiecare gest făcut la volan poate avea consecinţe

31.08.2021
Disclaimer: Acest videoclip a fost realizat cu un şofer profesionist, într-un mediu controlat, într-un mod care nu a afectat circulaţia rutieră, cu un autovehicul echipat cu sisteme de asistenţă rutieră. Recomandarile cuprinse în acest material nu substituie sursele oficiale de informare. Informaţiile furnizate în acest material nu conferă dreptul la niciun fel de revendicări sau aşteptări de ordin legal. Continuţul furnizat este de natură generală şi nu poate acoperi toate cazurile individuale. Nu încercaţi să reproduceţi aceste secvenţe pe cont propriu. Echipa treazlavolan.ro nu îşi asumă responsabilitatea în cazul daunelor sau vătămărilor generate de reproducerea acestor scene.

Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories