Zodia Asigurarilor Ep.26 - Bătrâneţea - între pensii mici şi aşteptări mari

06.09.2021
ZODIA ASIGURĂRILOR în direct la Canal 33
cu Sergiu Costache, ApPA, alături de Andreea NICA, Finance & Investments Professional, CFA şi Paul LAZIA, Membra a Consiliului Director, CFA Society Romania

Dupa o viata intrega in campul muncii, multi dintre noi se asteapta la o pensie linistita si relaxanta. Dar oare este atat de usor de obtinut? Despre cum vor arata pensiile noastre, dar si ce putem face pentru a ne asigura o batranete cat mai placuta, aflam in cel mai nou episod din Zodia Asigurarilor!

Andreea NICA
Andreea este specializata în domeniul investiţiilor financiare. A lucrat timp de 10 ani în sectorul bancar, iar în prezent administreaza activitatea de risc pentru o companie agro-business multinationala. Este membru al Consiliului Director al CFA Romania, trezorier şi project manager al programelor educaţionale ale CFA Society Romania, incluzând parteneriate cu universităţi, autorităţi şi instituţii din România şi Republica Moldova.

Paul LAZIA
Manager cu experiență, cu o istorie demonstrată a activității în industria asigurărilor. Profesionist în consultanță, calificat în negociere, managementul riscurilor întreprinderilor, planificarea afacerilor, vânzări și managementul relațiilor cu clienții (CRM).

Emisiune preluata de la Canal 33
https://www.youtube.com/watch?v=GbIOgNCWwMU


Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories