Zodia Asigurarilor Ep.25 - Cei 5 stalpi ai libertatii financiare

30.08.2021
ZODIA ASIGURĂRILOR în direct la Canal 33
cu Sergiu Costache, ApPA, alături de Florentina ALMAJANU, Director General, CFA

Definitie: ➡LIBERTÁTE: (4) libertati, s. f. 1. Posibilitatea de a actiona după
propria vointa sau dorinta ⬅
Dar totusi, ce este libertatea financiara si cum o putem obtine?
Aflam in episodul de saptamana aceasta din #ZodiaAsigurarilor!

Florentina Almăjanu are peste 25 de ani de experiență în conducerea și
reprezentarea asociațiilor profesionale din domeniul financiar. Absolventă a Institutului Politehnic București, Facultatea de Energetică, specializarea
energetică nucleară, cu un Master în Finanțe și Asigurări la Academia de Studii Economice București, și o bursă la University of Wisconsin la La Crosse, obținută în specializarea “Health and Pension Risk Management Fund”. În prezent, Florentina Almăjanu conduce, din poziția de Director General, organizația CFA Society România, membră a CFA Institute. În cei peste 20 de ani cât a condus activitatea Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România – UNSAR, Florentina a contribuit activ la obținerea deductibilităților fiscale pentru asigurările private de sănătate, la modificări legislative importante în domeniul asigurărilor și la creșterea notorietății și credibilității asociației.
Recunoașterea a venit și prin faptul că UNSAR a câștigat premiul Golden Award for Excellence la Romanian PR Award 2016, categoria Public Affairs, Advocacy, Lobby cu Campania “Viitorul sistemului de sănătate începe ACUM”.

Emisiune preluata de la Canal 33
https://www.youtube.com/watch?v=2PSY1zjH7_k


Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piața de asigurări și pensii private? Talk-shows, interviuri, evenimente – cu și despre specialiștii acestor domenii. Le găsești pe toate aici.
Nu uita să dai subscribe și ”click pe clopoțel”.

Îți mulțumim că ne urmărești! Ne poți susține în continuare prin like, comment, share, subscribe, follow pe toate platformele noastre!

✅Facebook: https://www.facebook.com/XprimmMediaX... https://www.facebook.com/OraDeRisc
✅ Twitter: https://twitter.com/xprimmcom
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medi...
©Media XPRIMM. All rights reserved.

Categories